fbpx

GLAZBENI STUDIO feat. NIKOLA TESLA

Kantautorica Ivana Radovniković, predstavlja svoj novi singl imena “Bye Bye Bye”, a spot je snimljen na ulicama Barcelone. Pjesma je nastala “kao nekakav moj manifest ili “popis” želja mojim klincima”, kaže Ivana. Melodija je nastala jednu večer dok je pjevušila s namjerom da uspava starijeg sina – “Tekst mi je došao uz melodiju jer sam gledajući ga, razmišljala o tome koliko želim svojoj djeci da bez straha u životu rašire krila, žive život punim plućima, budu sretni, neopterećeni površnim stvarima, željni istraživanja svijeta i učenja. Zaista vjerujem da se sreća krije u osluškivanju srca i hrabrosti da ga se slijedi, pa čak i kad nas odvede daleko u toj potrazi, majčin zagrljaj je uvijek tu kao sigurna luka kada se požele vratiti. Biti podrška bilo kome na takav način je neprocjenjivo.”, kaže o inspiraciji Ivana.

Iz tvornice progresivnog art zvuka Damira Martinovića Mrleta i Ivanke Mazurkijević i njihovog zajedničkog multimedijalnog projekta Mr. Lee & IvaneSky stiže ‘Seagull’. Nastao je unutar projekta ‘Zvučni karburator’ na Silbi, kao rezultat tišine nasuprot frekvenciji ‘Sailora’, koji se sastoji od snimljenih zvukova grada Rijeke.

Video spot u režiji Romana Grozića nastao je tijekom karantene, a po prvi put spot su snimali bez fizičkog prisustva redatelja, koji je na snimanju bio prisutan samo putem Skypea iz Samobora, a Ivanka i Mrle iz Velike Gorice. U spotu je, poput prave glumice, glavnu ulogu zauzela kći Ivanke i Mrleta, osmogodišnja Eva.

Novim singlom “Sve boje” Bojan nastavlja suradnju s tekstopiscem Mikijem Solusom i pokazuje odlučnost u daljenjem stvaranju modernijeg zvuka koji mu itekako pristaje.

Kao što je i animirani crtić ‘Roza, ti i ja’ napravio potpuno sam, tako je i vizualnom izdanju “Svih boja” dao svoj pečat. Nova glazbena suradnja će vam podići raspoloženje i definitivno unijeti “Sve boje” u ove promjenjive dane. Kako je i Bojan izjavio, pjesma je ritmična, lako ulazi u uho i već na prvo slušanje uhvatit ćete ritam i pjevušiti sithove Mikija Solusa.

Ivana Banfić I Bee prkosi ovim čudnim vremenima i ne posustaje u namjeri da u ljudima svojom glazbom probudi optimizam i veselje. Hit singlom „Vrati me u disco“ Ivana je prošle godine oraspoložila i rasplesala cijelu Hrvatsku, bila je to jedna od najemitiranijih pjesama radijskog etera. Nova pjesma „Celebrity“ također pršti pozitivom i donosi navalu dobre energije. Poruka pjesme jest da je svaki čovjek celebrity, odnosno zvijezda svog malog svemira koji čine njegova obitelj i najmiliji. Nitko nije iznad nikoga, što se najbolje pokazuje u kriznim vremenima koja na površinu izbacuju jedine prave vrijednosti svakoga čovjeka, a to nisu ni slava, ni novac, ni broj pratitelja na društvenim mrežama, nego spoznaja da smo ostali ljudi ma kako neljudski uvjeti bili.

Nakon što su krajem ožujka predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetu s Giulianom, CAMBI se vraćaju s novom suradnjom i toplim ljetnim zvukom.

Ovog puta udružili su snage s pop legendom Nenom Belanom koji im se pridružio u izvedbi svoje uspješnice “Oceani ljubavi”. Ukulele, mandoline i harmonike udružene s osam moćnih vokala CAMBI-ja isprepletene su u predivnoj vizualnoj priči redatelja Milana Latkovića snimanoj u trogirskom akvatoriju.

PREPORUKA| Obilježavanje 164.rođendana nacionalnog velikana i genija Nikole Tesle – Tehnički Muzej Nikola Tesla, ulaz slobodan

LIGHTNING IN YOUR FACE – Tesla Coil Eruption

Powered by Dallas Records