fbpx

Sberbank Pričarolije

Playlista 9 epizoda

Osim na zdravlje i sigurnost važno je misliti i na to kako provodimo vrijeme, a posebno kako ga provode naši najmlađi. Upravo iz tog razloga, u sklopu SberCARE inicijative, Sberbank je odlučila pokrenuti zabavno-edukativni projekt pod nazivom SBERBANK PRIČAROLIJA, u kojem domaći glumci čitaju popularne dječje priče.

Kako su kazališta zatvorena i djeca nemaju gdje pogledati dječje predstave, ovim projektom Sberbank želi omogućiti našim najmlađima kvalitetan i koristan način provođenja vremena, uz istovremen angažman glumaca koji trenutno ne mogu raditi u svojim kazalištima.

Svoje PRIČAROLIJE Sberbank će tijekom travnja objavljivati na svom službenom YouTube kanalu kao video snimke naših poznatih glumaca koji čitaju zabavne i poučne dječje priče, prije svega namijenjene onima do 10 godina starosti.

U projekt SBERBANK PRIČAROLIJA, Sberbank je uključila i jednu od najčitanijih domaćih suvremenih književnica, Sanju Pilić, kojoj je u nedavnom potresu u Zagrebu jako oštećen stan u centru grada. Priče Sanje Pilić djeci će približiti poznati hrvatski glumci i glumice: Csilla Barath Bastaić, Petra Dugandžić, Dean KrivačićJerko Marčić, a priče su snimili i pročitali u svojim domovima slijedeći preporuku Nacionalnog kriznog stožera.