fbpx

GLAZBENI STUDIO – LJETNE AVANTURE

Naši ambasadori ljubavi i pozitivnih vibracija Brain Holidays predstavljaju novi singl “Petar Pan” nastao u suradnji s poznatom jamajčanskom pjevačicom Italee Watson. Slatka, romantična strana života svima nam je poveznica s podrškom i partnerstvom, a “Petar Pan” nam ocrtava upravo taj bezbrižni svijet.

Snimati u studiju legendarnog Boba Marleyja Holidaysima je bio dream come true i definitivno jedan od najboljih načina za obilježiti dvadeset godina postojanja. “Petar Pan” nam stiže nakon singla “Kuća puna ritma” kojim su nedugo po povratku s Jamajke feel good vibracije raširili po čitavoj regiji.

Nije tajna da su naše djevojke nešto posebno pa se tako Dario Terglav odlučio posvetiti im jednu veselu ljetnu pjesmu koja će nas odvesti u neka druga vremena i raspoloženja.

Pjesma “Djevojke iz Hrvatske”ima začin starijih vremena i zvuka pa nas i sam spot atmosferom baca u prošlost na opuštene zabave, druženja i život osamdesetih godina. Potrebna nam je jedna prava ljetna i vesela pjesma da se podsjetimo na stvarne vrijednosti veselja i druženja s nadom u bolje sutra.

Emocijama, srcem i „Prstima“ Vanja Mišić ušla je na glazbenu scenu 2016. godine, a svojim notama zasluženo ostala u ušima publike i zauzela brojne glazbene top ljestvice. Svoj osobni pečat i svijet po svojoj mjeri predstavila je  i u singlu „Leptiri i kornjače“ koji je baš poput nje – razigran, maštovit i bezbrižan.

„Leptiri i kornjače“ svojevrstan je izazov za mene kao autora. Pjesma je lepršava i nježna istovremeno, daje i dozu melankolije bez koje,čini se, ne mogu zamisliti svoje pjesme. Potrudili smo se i kroz sam spot poigrati s najnevinijim ljudskim osjećajima jer djetinjstvo i jeste takvo, veselo, šareno i bezbrižno. Otud animacija, otud boje i fina energija koju smo smjestili u četiri minute svijeta po našoj mjeri.“ (Vanja Mišić)

‘Danas je ljubav’ pjesma je buđenja, nade i pogleda u sutra. Pjesma je to trenutka kada brišemo prošlost i optimistično uskačemo u sutra i dopuštamo da nas preplavi plima nove ljubav, a ‘’ljubav’’ je u naopakom spotu ekranizirala Kristina Barišić. “Znate onaj osjećaj kada ste zaljubljeni od glave do pete i sve čega se uhvatite napravite naopako, ali nije vas briga? E pa spot za ‘Danas je ljubav’ je upravo to. Mjesto, prostor, vrijeme gdje svakodnevica poprima nove oblike i funkcije kojih se ne možete zasititi čineći od vas bezvremensku divu u svakom pogledu.“

AshBo odnosno Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, simpatije javnosti dobili su zajedničkim nastupima u showu ‘Zvijezde pjevaju’, a stečeno iskustvo upotpunili su duetom ‘Zadnja stanica’ autora Ivana Škunce. Ashley je ovo bilo prvo studijsko iskustvo u kojem se snašla više nego odlično i pjesmi dala svoju vedrinu i simpatičnost.

 ‘Zadnja stanica’ je dobila i spot kojim su obišli sjever, jug, istok i zapad Hrvatske u samo 4 dana, pa se tako u spotu može na trenutak vidjeti Slavonija, Istra, Međimurje, Zagreb, Dalmacija i Dubrovnik. Upravo je Ashley iskoristila svoje producentsko iskustvo i redateljsku palicu uzela u svoje ruke, organizirala cijelo snimanje i uz Alena Tkalčeca koji je sve snimio i montirao, osmislila cijeli spot.

  • PREPORUKA ZA VIKEND | Besplatna kreativna radionica za sve ekoljupce i prirodoljupce u ART PARKU.

OACM group poziva sve ekoljupce i prirodoljupce, a posebno vas sve koji volite mora, rijeke i jezera da se pridružite u subotu, 01.08, od 19 h na besplatnoj kreativnoj radionici za djecu u hladovini Art parka

► Tema radionice: čišćenje mora, morske životinje, ekologija, zvukovi mora

VIŠE NA: https://www.facebook.com/events/364674514499869/

Powered by Dallas Records