fbpx

GLAZBENI STUDIO – ljeto 2020

Edo Maajka – Kreator Edo Maajka i njegov bend u Kulturnom centru Mesnička nakon prisilne tromjesečne stanke zasvirali su popodnevni session, kamerom zabilježili atmosferu i napravili spot za uvodnu pjesmu s albuma Put u plus – “Kreator” i najavili svirku 19.7. na krovu Muzeja Suvremene Umjetnosti.

PAVEL – BIJELA JEDRA Peto studijsko izdanje Pavel najavljuje novim singlom ‘Bijela jedra’. Radi se o još jednoj pjesmi o bježanju, nehotice napisanoj prije ovih nesreća, o brodu koji stiže u spas, čiji su spot snimili za vrijeme izolacije na zelenim livadama pod Sljemenom u režiji Radislava Jovanova Gonza. Pavel će uživo zasvirati 3.7. na Baš Naš festivalu.

Brain Holidays feat. Brico – Kuća puna ritma Pjesma je snimljena na sunčanoj Jamajci u studiju legende svjetske glazbene scene Boba Marleyja i prvi je singl s nadolazećeg, petog studijskog albuma kojim Holidaysi obilježavaju 20 godina na glazbenoj sceni. pozitivno utječe na zdravlje i povećava razinu hormona sreće.

ATMOSPHERIC – SKRIVENA DUGA Nakon proljetnog singla “Dvije sjene”, Atmospheric predstavlja novu pjesmu i spot “Skrivena duga”. Nastala još 2001. godine, “Skrivena duga” je prva pjesma u glazbenom opusu riječkog benda, a verzija koju slušamo je nova, dok onu originalnu, planiraju objaviti 2022. godine, kada će obilježiti dvadeset godina postojanja.

ToMa – Vrijeme je Tomislav Marić, svima još poznat kao ToMa, ovaj se put predstavlja publici s glazbenom poslasticom koju po treći put donosi u dobitnoj kombinaciji sa švedskim producentima Adrianom Pupavac i Andreasom Bjorkmanom. Novi singl ‘Vrijeme je’, treći je objavljeni singl i donosi nam sa sobom pravi ljetni prizvuk.

T.O. feat. Ljubica Grdulić – Sve ovdje i sada Nakon prvog izlaznog singla “Baš” kojim nas je Tin Ostreš (Psihomodo Pop) uveo u svoj solo projekt T.O., predstavlja novu pjesmu posebnog naziva ”Sve ovdje je i sada”. Vokalnu suradnju u novoj pjesmu ostvario je s pjevačicom izuzetnog glasa Ljubicom Gurdulić (Svadbas).

Najave i preporuke događanja za glazbeno ljeto 2020

  • Baš Naš – Gourmet & festival 18.6. -5.7., Plato Gradec (ulaz besplatan)
  • 16. Jazz Festival u Samoboru – 20.6. – 28.6. (ulaz besplatan)
  • Graffiti na Gradele u Tehničkom Muzeju -27.6.
  • Otvorenje Art Parka na Ribnjaku 19.-21. 6.
  • Tko pjeva zlo ne misli – 50. Obljetnica filma – 27.6.
  • Food Truck Festival | 1.7. – 5.7., Jarun (klopa,cuga, mjuza – na kotačima)

Powered by Dallas Records